Izjave pred meč sa Borcem iz Čačka.

Aba Liga

Izjave pred meč sa Borcem iz Čačka.

09. Novembar, 2023 13:25 KK SC Derby

Izjave pred meč sa Borcem iz Čačka.

Pred meč sa Borcem iz Čačka medijima su se obratili Andrej Žakelj, Obrej Dokins i Nikola Pavlićević.

"Kada igrate protiv Borca to je uvijek teško gostovanje u Čačku. Igramo protiv tima koji se nedavno još pojačao u odnosu na početak sezone i igraju ove godine dobru košarku, brzo i dosta agresivno.
Dobro su popunjeni na svim pozicijama i u dobroj su formi što su pokazali u posljednje dvije utakmice protiv dobrih timova tj. timova iz gornjeg dijela tabele. Moramo da igramo od početka sa velikom energijom i fokusom ako želimo dobar rezultat", rekao je šef stručnog štaba.

"Meč protiv Borca iz Čačka će biti sigurno veoma intezivan i fizički zahtjevan. Igraju agresivno na oba kraja terena, i u napadu i u odbrani. Moramo samo da igramo na svoje kvalitete, da iskoristimo svoju dobru ofanzivnu i da budemo sigurni da ćemo odigrati dobru odbranu, da spriječimo njihove napade 1 na 1 gdje mogu da nam naprave dosta "štete"", rekao je Dokins.

"Očekuje nas teška utakmica protiv izuzetno dobre ekipe Borca sa kojima smo već odmjerili snage u pripremnom periodu. Sigurno da će to sada biti drugačiji meč jer je i Borac doveo određene igrače. Okosnicu ekipe čine tri američka košarkaša koja su se ispostavila kao dobra pojačanja, međutim ne treba zaboraviti ni na domaće igrače koji igraju dosta dobro ove sezone. Neće biti lako u Čačku, težak teren za igranje ali smo se dobro spremili za utakmicu i idemo za nove bodove", kaza je kapiten ekipe.